Пам’ять живе у моєму синові Валерії, названому на честь ЛОБАНОВЬСКОГО

День пам’яті Валерія ЛОБАНОВЬСКОГО
5 января, 2023
УАФ вшанувала пам’ять тренера Валерія ЛОБАНОВЬСКОГО
6 января, 2023
День пам’яті Валерія ЛОБАНОВЬСКОГО
5 января, 2023
УАФ вшанувала пам’ять тренера Валерія ЛОБАНОВЬСКОГО
6 января, 2023

Знову цього дня згадую мого тренера Валерія Васильовича Лобановського, легендарного Вчителя, який виховав кілька поколінь чудових футболістів і увійшов до історії як автор унікальних методик, за якими досі працюють провідні світові фахівці.

Але, зазвичай, цього дня я згадую Валерія Васильовича не як тренера, а як людину, сувору, але справедливого наставника, яка повірила в мене, молодого гравця з «одеським темпераментом».

Були випадки, коли я виїжджав назавжди з Києва назад додому до Одеси, а Лобановський виявляв терпіння та розуміння та знаходив способи повернути мене до команди. Бувало, що я сердився на Тренера, особливо після відомої історії з Віденським «Рапідом».

Але минув час і я згадую лише найдобріше, що дісталося мені від мого Тренера. Пам’ять про нього живе в мені, у моєму старшому синові Валерії, названому на його честь і в нашій родині, де в Різдвяний вечір серед святкових тостів, завжди звучать слова подяки моєму Наставнику.

Сьогодні, у світле православне свято, прошу всіх згадати дорогих нашому серцю людей, згадати їх добрим словом та подякувати за все прекрасне, що вони нам залишили…

Спочийте зі світом, наш дорогий Валерію Васильовичу….

 

Facebook Igor Belanov

Comments are closed.